skip to Main Content
SCROLL DOWN
Voulgarakis Group

Η ΙΣΤΟΡΙΑ Η ιστορία του Voulgarakis Group ξεκίνησε να γράφεται to φθινόπωρο του 1971, όταν η οικογένεια Βουλγαράκη προσέγγισε τον μπάρμπα Λάζαρο, έναν μεγάλο μάστορα της τέχνης του πεϊνιρλί από τη Δροσιά, δημιουργώντας για πρώτη φορά στο Παλιό Φάληρο & τα νότια προάστια ένα εστιατόριο που πρόσφερε τη νοστιμιά του αυθεντικού ανατολίτικου πεϊνιρλί, το «Lazaro1971». Από τα πρώτα χρόνια της λειτουργίας του, το «Lazaro1971» καθιερώθηκε στην Αθήνα σαν στέκι προσωπικοτήτων & καλλιτεχνών, συνδέοντας πλέον άρρηκτα το όνομα της οικογένειας Βουλγαράκη με τις έννοιες της καλής κουζίνας & της ποιότητας στο χώρο της εστίασης.

“Η φιλοσοφία του Voulgarakis Group
τοποθετεί στο επίκεντρο πάντα τον πελάτη.”

Η ΕΞΕΛΙΞΗ Με το χρόνο, η οικογένεια Βουλγαράκη κεφαλαιοποίησε την πολυετή εμπειρία της στο χώρο της εστίασης, & συνεργαζόμενη με νέους & ταλαντούχους Αρχιμάγειρες με φρέσκιες & μοντέρνες ιδέες επένδυσε σε νέες έννοιες στην ελληνική γαστρονομία, όπως αυτή της μοντέρνας ελληνικής ψαροφαγίας, δημιουργώντας νέους & μοντέρνους χώρους εστίασης. Έτσι, δημιούργησε τους «ΨΑΡΑΔΕΣ» στο Παλαιό Φάληρο το 2014, το πλέον επιτυχημένο εστιατόριο μοντέρνας ελληνικής ψαροφαγίας στα νότια προάστια & το «ΑΔΟΛΟ» στην Νέα Κηφισιά το 2018 που βασίζεται στην ίδια έννοια, διατηρώντας τη δική του μοναδική ταυτότητα ενώ το 2021 είναι η χρονιά των αλλαγών, όπου το ΑΔΟΛΟ αλλάζει ταυτότητα και δημιουργείται το ιταλικό εστιατόριο “ORTIGIA”.  To 2020 είναι η χρονιά που δημιουργήσαμε   το νέο  μας ιταλικό εστιατόριο, ονομάζοντάς το Il Trovatore αποτίνοντας ένα φόρο τιμής στον αγαπημένο μας τροβαδούρο, Andrea Bocelli. 2022 , ο Όμιλος Βουλγαράκη συνεχίζει σταθερά την πορεία του και ανοίγει το “VITELLO” ,  μια ιταλική τραττορία με γεύσεις γνήσια ιταλικές βγαλμένες από την παράδοση  σε συνδυασμό με τη δημιουργικότητα του σεφ μας. Στους νέους αυτούς χώρους, το Voulgarakis Group έδωσε ξεχωριστούς χαρακτήρες που αποπνέουν μοντέρνα & σύγχρονη αισθητική, ακολουθώντας σύγχρονες τάσεις στη διακόσμηση & παντρεύοντας τις με την ελληνική θαλασσινή παράδοση. Ταυτόχρονα, το Voulgarakis Group επεκτάθηκε στο χώρο του catering δημιουργώντας το «LAZARTE», μια ευέλικτη υπηρεσία catering η οποία βασίζεται στην μοντέρνα γαστρονομία & απευθύνεται σε εταιρικούς πελάτες και ιδιώτες που ζητούν μια σύγχρονη & ποιοτική λύση στις ανάγκες του catering & την «PLETHORA», μια νέα υπηρεσία συμβουλευτικής & διαχείρισης στη γαστρονομία.

Η ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ Η φιλοσοφία του Voulgarakis Group τοποθετεί στο επίκεντρο πάντα τον επισκέπτη. Για το Voulgarakis Group ο χώρος εστίασης δεν αποτελεί απλά ένα χώρο τον οποίο διαδικαστικά ο πελάτης θα επισκεφτεί προκειμένου να καλύψει την ανάγκη του για τροφή. Η φιλοσοφία του Voulgarakis Group υπαγορεύει πως ο πελάτης επιλέγει πρωτίστως ένα χώρο εστίασης ως χώρο διασκέδασης και αναψυχής, ένα χώρο που θα τον βγάλει από την καθημερινότητα του, θα του επιτρέψει να ηρεμήσει παρέχοντας του ένα προσεγμένο διάκοσμο, με φιλική και ευγενική εξυπηρέτηση στην επιλογή των πιάτων και των ποτών, που θα τον ξαφνιάσει θετικά και θα τον ενθουσιάσει με τις γαστρονομικές δημιουργίες του.

ΤΟ ΣΗΜΕΡΑ Σήμερα, το Voulgarakis Group είναι ένα καταξιωμένο όνομα στο χώρο της ελληνικής εστίασης. – Παραμένει προσηλωμένο στην γαστρονομική ποιότητα, παντρεύοντας νέες τάσεις στη γαστρονομία με παραδοσιακές συνταγές. – Θέτει υψηλά πρότυπα στην ποιότητα των προσφερόμενων menus σε όλα τα εστιατόρια & τις υπηρεσίες του, καθώς & στην παρεχόμενη εξυπηρέτηση. – Προμηθεύεται άριστης ποιότητας πρώτες ύλες για την παρασκευή των menus του, επιλέγοντας μικρούς πιστοποιημένους τοπικούς παραγωγούς, όπως τυροκόμους & οινοποιούς, για τις προμήθειες του, στηρίζοντας με αυτόν τον τρόπο έμπρακτα τοπικές κοινωνίες & οικονομίες. – Αφουγκράζεται τις νέες προτάσεις στη γαστρονομία & προσαρμόζει τα προσφερόμενα menus σε όλα τα εστιατόρια & τις υπηρεσίες του στις νέες τάσεις & απαιτήσεις. – Εκπαιδεύει διαρκώς το προσωπικό του συνολικά, έχοντας ένα πλήρες & συστηματικό πρόγραμμα εκπαίδευσης για το προσωπικό κουζίνας & σάλας, πάνω σε βασικά αλλά & εξειδικευμένα κομμάτια του ρόλου τους, το οποίο οδηγεί σε ένα πρόγραμμα μηνιαίας αξιολόγησης του προσωπικού, διασφαλίζοντας έτσι την τήρηση των υψηλών προτύπων που έχει θέσει στην προετοιμασία των menus & στην εξυπηρέτηση πελατών.

ΚΑΝΤΕ ΚΡΑΤΗΣΗ ΣΕ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΑ ΜΑΣ

Back To Top