skip to Main Content
SCROLL DOWN
PLETHORA Gastronomy Consulting & Management

Αξιοποιώντας την εμπειρία πάνω στη δημιουργία και λειτουργία χώρων εστίασης, το Voulgarakis Group δημιούργησε μία νέα υπηρεσία συμβουλευτικής & διαχείρισης γαστρονομίας για επιχειρήσεις εστίασης & ξενοδοχεία που ενδιαφέρονται να βελτιώσουν το παρεχόμενο προΐόν τους, την “PLETHORA”. Σε αυτές τις επιχειρήσεις η “PLETHORA” παρέχει ολοκληρωμένες υπηρεσίες συμβουλευτικής και διαχείρισης γαστρονομίας για την καλύτερη αξιοποίηση των υπαρχουσών δομών, τη βελτίωση των παρεχόμενων menus & την εκπαίδευση του προσωπικού προκειμένου να βελτιωθεί το επίπεδο της παρεχόμενης εξυπηρέτησης.

“Η φιλοσοφία του Voulgarakis Group
τοποθετεί στο επίκεντρο πάντα τον πελάτη.”

Η “PLETHORA” αναλαμβάνει επιπροσθέτως να σχεδιάσει νέα menus, να παρέχει δικό της πλήρως εκπαιδευμένο προσωπικό για την κάλυψη εποχιακών αναγκών (πχ καλοκαιρινή σεζόν) προκειμένου να εξυπηρετήσει επιχειρήσεις που ενδιαφέρονται να καλύψουν με εξωτερική ανάθεση τις ανάγκες τους σε δομές και προσωπικό εστίασης. Επίσης, η “PLETHORA” παρέχει εκπαίδευση πάνω στην εστίαση, είτε στο χώρο της ενδιαφερόμενης επιχείρησης είτε στους δικούς της ειδικά διαμορφωμένους χώρους εκπαίδευσης, με διαμορφωμένα σεμινάρια και πάνω στην εργασία επιδείξεις σχεδιασμένα για να καλύπτουν τις ιδιαίτερες ανάγκες εκπαίδευσης κάθε επιχείρησης.

Στο πελατολόγιο της “PLETHORA” φέτος μπήκαν και το KEFALONIA GRAND LUXURY BOUTIQUE HOTEL στην Κεφαλονιά, καθώς και το CASSANDRA PALLACE HOTEL HALKIDIKI στην Χαλκιδική.

Cooking Lessons by Voulgarakis Group

Η ομορφιά του ελληνικού φαγητού βρίσκεται στην γαστρονομική ποικιλομορφία του με την κάθε περιοχή να διαθέτει τις μοναδικές της σπεσιαλιτέ, συστατικά και συνταγές.

Αν δεν θέλετε απλά να είστε θεατές αυτών των συνταγών αλλά να μυηθείτε εξ’ ολοκλήρου από τον σεφ μας στη γνώση, στην αίσθηση των γεύσεων και στην προετοιμασία τους, τότε τα Cooking lessons by Voulgarakis Group είναι αυτό που ψάχνετε!  

Οι σεφ μας  ξεδιπλώνουν τα  μυστικά της ελληνικής κουζίνας αποκαλύπτοντας τις αυθεντικές παραδοσιακές ελληνικές γεύσεις που αλλάζουν από τα βουνά μέχρι την θάλασσα, από βορρά προς νότο και από νησί προς νησί.  

Ο παραδοσιακός τρόπος ελληνικής μαγειρικής, οι αυθεντικές συνταγές της αρχέγονης παράδοσης της Ελλάδας, η ποικιλία των τοπικών κουζινών, τα γνήσια συστατικά που προέρχονται από την ύπαιθρο, η χημεία πίσω από την προετοιμασία σας παρουσιάζονται από τον σεφ, με τέτοιο τρόπο ώστε να αποτυπωθούν για πάντα μέσα σας οι μυρωδιές, οι γεύσεις, τα αρώματα κάνοντας την ελληνική κουζίνα μέρος της ζωής σας.

Τι θα κάνουμε:
Θα διαλέξουμε το μενού που θα μαγειρέψουμε επιλέγοντας τα υλικά που απαιτούνται. Θα μαγειρέψουμε, πάντα υπό την καθοδήγηση του σεφ μας, και φυσικά θα δοκιμάσουμε το φαγητό μας συνοδεία του κατάλληλου κρασιού.

Ενδιάμεσα, θα συζητήσουμε απορίες μας για τεχνικές, υλικά, μυστικά που θα μας εξομολογηθεί ο σεφ, θα φωτογραφήσουμε τις στιγμές και φεύγοντας θα τις πάρουμε μαζί μας για να τις προσθέσουμε στο μπαούλο των αναμνήσεών μας. Στο τέλος, θα μας απονεμηθεί πιστοποιητικό συμμετοχής αλλά και η συνταγή που μαγειρέψαμε.

Τα μαθήματα πραγματοποιούνται σε ένα από τα τρία εστιατόρια μας, LAZARO1971, ΑΔΟΛΟ, ΨΑΡΑΔΕΣ.

Απαραίτητη είναι η συμμετοχή 2 και πλέον ατόμων για να πραγματοποιηθεί κάθε μάθημα.

Πληροφορίες στο τηλέφωνο 2109410333 ή στο mail: events@voulgarakisgroup.gr

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ
Back To Top